Author Topic: Loading problem on Triton Complex.  (Read 345 times)

Offline Hunter_S703

  • General Member
  • Posts: 15
    • View Profile
Loading problem on Triton Complex.
« on: November 04, 2018, 08:54:10 pm »
Script Error on line 2482: Floor altitude or height has not been set

Picture of error -  https://imgur.com/a/71EtI5A

Filename: Triton Complex.bld

Context: Floor 144

Line Text <EndFloor>

What do i do?   >:(
Using Goopers
and June's intergration project stuff

And the abadoned version of the Triton Center III doesn't work either
it shows all of the textures as default >:(
« Last Edit: November 17, 2018, 11:39:07 pm by June »

Share on Facebook Share on Twitter


Offline June

  • Administrator
  • General Member
  • *****
  • Posts: 82
  • Location: Miami-Dade County, Florida
    • View Profile
Re: Loading problem on Triton Complex.
« Reply #1 on: November 04, 2018, 11:16:33 pm »
Upload the .bld files so that I can fix them.
« Last Edit: November 04, 2018, 11:20:42 pm by June »

Offline Schindler 7000

  • General Member
  • Posts: 79
  • I ❤️Schindler 7000
  • Location: New Territories, Hong Kong
    • View Profile
    • Youtube
Re: Loading problem on Triton Complex.
« Reply #2 on: November 05, 2018, 04:12:20 am »
Floors must be have Height and Interfloor Height.
I like Otis, Schindler and Kone Elevator brands, Otis Gen2, Schindler 7000 and Kone Ecodisc elevator models.
Subscribe to YouTube

Offline Hunter_S703

  • General Member
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: Loading problem on Triton Complex.
« Reply #3 on: November 07, 2018, 05:22:59 pm »
Would it be possible if you can fix TritonCenterabandoned.bld either?
It shows everything as a blank default texture.

Offline June

  • Administrator
  • General Member
  • *****
  • Posts: 82
  • Location: Miami-Dade County, Florida
    • View Profile
Re: Loading problem on Triton Complex.
« Reply #4 on: November 07, 2018, 11:19:43 pm »
Would it be possible if you can fix TritonCenterabandoned.bld either?
It shows everything as a blank default texture.
If the textures are blank you are likely missing those textures.

Offline anime1

  • General Member
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Loading problem on Triton Complex.
« Reply #5 on: April 06, 2019, 04:42:10 am »
are you still having issues with triton complex?  I am the original creator of that mess.

Offline Kan

  • General Member
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: Loading problem on Triton Complex.
« Reply #6 on: April 06, 2019, 08:52:56 am »
are you still having issues with triton complex?  I am the original creator of that mess.
It seems that the original poster hasn't been active for a while, but I think that the error happened because of some change in one of the builds, so the building cannot be loaded if the floor's height wasn't set.

Also, regarding the Triton Center III abandoned, I sent the original poster a message, but I should also post that here in case anyone is having an issue:

Sorry for the very late reply. I should have said that a long time ago since I remember I made this mod.
This mod was meant to make Triton Center III looked abandoned, like the "Simple - Abandoned.bld" that was posted on the old forum. In the older builds (back when I was creating this mod), it showed the brick texture, but it seemed that it changed to show the default (error) texture in one of the builds.

I don't have this building on my computer for many years, but you can simply add the following code to the texture section, to make it shows the brick texture (like in the older builds), so that the building will look more like the abandoned version:
Code: [Select]
Load data/brick.jpg, Default, 0.269, 0.25

Offline anime1

  • General Member
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Loading problem on Triton Complex.
« Reply #7 on: April 08, 2019, 05:28:51 pm »
well, I AM the original creator of triton complex, which was a modification of the original triton center created by ryan, and it was the first building I ever modified/created on the original forums.  the coding is a mess in the file because of it, but I still have the original files.

The only thing I can think of that is causing the error is someone modified the file after I uploaded it and changed something that broke it.  I just checked the original file and no errors occurred on loading it pertaining to floor heights.

I would love to check the problematic file to see what is causing the issue

Offline Kan

  • General Member
  • Posts: 24
    • View Profile
Re: Loading problem on Triton Complex.
« Reply #8 on: April 08, 2019, 09:30:53 pm »
well, I AM the original creator of triton complex, which was a modification of the original triton center created by ryan, and it was the first building I ever modified/created on the original forums.  the coding is a mess in the file because of it, but I still have the original files.

The only thing I can think of that is causing the error is someone modified the file after I uploaded it and changed something that broke it.  I just checked the original file and no errors occurred on loading it pertaining to floor heights.

I would love to check the problematic file to see what is causing the issue
Just look in the file, in Floor 144's section, and see if there is the code "Height = [number]" or not. I think that if this code doesn't exist in any floors, there will be an error.

Offline anime1

  • General Member
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Loading problem on Triton Complex.
« Reply #9 on: April 09, 2019, 01:37:26 pm »
again, the original file I have isn't giving any errors.  zero, none, nothing.  it loads completely fine, so unless I can receive a copy of the file that has the problem, then all I can do is guess the file was modified after I uploaded it originally and then reposted it in this forum.

Offline Hunter_S703

  • General Member
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: Loading problem on Triton Complex.
« Reply #10 on: July 08, 2019, 08:17:28 pm »
again, the original file I have isn't giving any errors.  zero, none, nothing.  it loads completely fine, so unless I can receive a copy of the file that has the problem, then all I can do is guess the file was modified after I uploaded it originally and then reposted it in this forum.
Sorry for reviving an old thread, but i lost all of these buildings ages ago.
Had to wipe my entire computer clean :P

Offline HJ2127

  • General Member
  • Posts: 104
    • View Profile
Re: Loading problem on Triton Complex.
« Reply #11 on: July 09, 2019, 02:49:20 am »
again, the original file I have isn't giving any errors.  zero, none, nothing.  it loads completely fine, so unless I can receive a copy of the file that has the problem, then all I can do is guess the file was modified after I uploaded it originally and then reposted it in this forum.
https://www.mediafire.com/file/qr5vbnpcf65x8ya/Triton_Complex.bld/file