Author Topic: Error with outside floor indicators of elevators in buildings in Skyscraper 1.11 Alpha  (Read 334 times)

Offline Scotty Sullivan

  • General Member
  • Posts: 13
  • Location: Upper Arlington, Ohio, United States
    • View Profile
Hello everybody, so I am having problems with the outside floor indicators of elevators not displaying in Skyscraper 1.11 Alpha. I have experienced this problem in two buildings so far. Terrace V3 and Reddoor Plaza. At Reddoor Plaza, the outside floor indicators of the elevators won't display at all, and at Terrace V3, the same thing kind of happens, but when I press a call button outside of the elevators, an up or down arrow appears on the floor indicator outside the elevator based on which direction button I pressed (that is what is supposed to happen). I have had none of these problems in Alpha 10. So if anyone could please help me with this issue, that would be appreciated. Thank you.
Elevator, Car, and Technology Enthusiast. Been playing Skyscrapersim since 2013

Share on Facebook Share on Twitter


Offline SchindlerLift2844

  • Contributor Level I
  • *
  • Posts: 144
  • Credit to Lester Controls for the profile picture.
    • View Profile
Do the floor indicators still appear in other buildings than the two you mention? The only thing I can think of is maybe someone removed the AddFloorIndicator commands from those buildings, resulting in them not appearing properly.

Offline Scotty Sullivan

  • General Member
  • Posts: 13
  • Location: Upper Arlington, Ohio, United States
    • View Profile
Those are the only 2 buildings with outside floor indicators I have been in in 1.11 Alpha, but I will go in some other ones and see if I have the same problem and then I will get back to you.
Elevator, Car, and Technology Enthusiast. Been playing Skyscrapersim since 2013

Offline Scotty Sullivan

  • General Member
  • Posts: 13
  • Location: Upper Arlington, Ohio, United States
    • View Profile
OK, so I went into some other buildings with outside floor indicators, and I had the same problem.
Elevator, Car, and Technology Enthusiast. Been playing Skyscrapersim since 2013

Offline NothingCanStopMe357

  • Contributor Level I
  • *
  • Posts: 129
  • Pushing skyscrapersim to the limit. Helping others
  • Location: Multiple places. Usually Scratchland and Skyscrapersimcity
    • View Profile
    • My Scratch Account
Hello everybody, so I am having problems with the outside floor indicators of elevators not displaying in Skyscraper 1.11 Alpha. I have experienced this problem in two buildings so far. Terrace V3 and Reddoor Plaza. At Reddoor Plaza, the outside floor indicators of the elevators won't display at all, and at Terrace V3, the same thing kind of happens, but when I press a call button outside of the elevators, an up or down arrow appears on the floor indicator outside the elevator based on which direction button I pressed (that is what is supposed to happen). I have had none of these problems in Alpha 10. So if anyone could please help me with this issue, that would be appreciated. Thank you.
This is why I always use Alpha 10 as opposed to 1.11
Helping enthusiasts for many generations to come. :D Developed a building creator.

Together, we can innovate Skyscrapersim in many ways possible. The possibilities are endless.

Offline Scotty Sullivan

  • General Member
  • Posts: 13
  • Location: Upper Arlington, Ohio, United States
    • View Profile
Elevator, Car, and Technology Enthusiast. Been playing Skyscrapersim since 2013

Offline eventhorizon

  • Administrator
  • General Member
  • *****
  • Posts: 74
  • Location: Chicago, IL
    • View Profile
    • Ryan Thoryk's Website
Make sure you're using the 4/30 build of Alpha 11 - the older build has an indicators issue.
Like Like x 1 View List

Offline Scotty Sullivan

  • General Member
  • Posts: 13
  • Location: Upper Arlington, Ohio, United States
    • View Profile
I just went on ahead and moved back to Alpha 10.
Elevator, Car, and Technology Enthusiast. Been playing Skyscrapersim since 2013

Offline Scotty Sullivan

  • General Member
  • Posts: 13
  • Location: Upper Arlington, Ohio, United States
    • View Profile
OK, now I'm moving to the 4/30 build of 1.11 because Alpha 10 is having problems
Elevator, Car, and Technology Enthusiast. Been playing Skyscrapersim since 2013

Offline eventhorizon

  • Administrator
  • General Member
  • *****
  • Posts: 74
  • Location: Chicago, IL
    • View Profile
    • Ryan Thoryk's Website
I tried the Reddoor Plaza building, and it's indicators are working fine on the Alpha 11 version, I might have to keep testing it.  You can also try the new test build I put out, since that's what I'm going to be putting bugfixes into.